En herlig smak av Lady-magi i Hovshall

Så ble det stående applaus i Hovshall i år, likevel. Det ble en tåre i øyekroken og det ble gåsehud. Det ble en greve med glimt i øyet og det ble en pint og fallen lady. Det ble amatører og profesjonelle krefter i herlig samspill som det slår gnister av, selv i mindre format. Og det ble magi. Lady-magi.  

Forestillingen avlyst: Musikkspillet ble avlyst i år, men velsmakende smuler fra ladyens bord ble servert i Hovshall fredag kveld. 

Kultur

Som kjent måtte musikkspillet "Lady Arbuthnott - Frua på Elverhøy" avlyses i år, som følge av koronaviruset, i det som skulle være det store jubileumsåret. JazzåTeatret kastet likevel ikke kortene. Onsdag var det talkshow, «Ladyen gjennom 25 år» på Leikvin, søndag er det «Ei helsing frå Sunndalen», en familievennlig konsert, samme sted. Og fredag kveld var det «Barbara - og oss», der et knippe kjente og kjære aktører fra Ladyens ensemble samlet seg i Hovshall for å fortelle om sitt forhold til forestillingen og levere nye tolkninger av de kjente låtene. "Barbara - unplugged", som kveldens konferansier Kristian Lund Silseth kalte det.