I fjor ble Ladyen avlyst. No er avgjørelsen for 2021 tatt

- Vi håper og trur vi ser lys i tunellen.

Uro for Ladyen: JazzåTeatret Produksjon vil ikke sette opp Lady Arbuthnott - Frua på Elverhøy i Sunndal kulturhus i sommar. Årsak: pandemien. Produksjonsstyret jobbar no med å få til aktivitet utandørs på Leikvin. Biletet er frå fotografering på Elverhøy i 2019.  Foto: Privat

Kultur

- Men, på grunn av koronasituasjonen, har styret i Jazzåteatret produksjon (JTP) beslutta at den ordinære utgåva av «Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy» i Hovshall dessverre ikkje kan gjennomførast i 2021 heller. Nasjonale restriksjonar gjer det umogleg å gjennomføre prøver og å sette opp teater innandørs med så mange aktørar, sidan statistar og andre involverte som ikkje er profesjonelle utøvarar må halde minst ein meters avstand.