Vilde kom til semifinalen

Vilde Roysdatter Lange er noe så sjeldent som en langrennsenior fra Vistdal som satser. 21-åringen som har vært mye sykdomsplaget de siste årene, fikk en etterlengtet opptur på sprinten i Toppidrettsveka.

I UTVIKLING: Vilde Roysdatter Lange gikk en god sprint under Toppidrettsveka. Vistdal-jenta tok seg helt til semifinalen.   Foto: Svein Halvor Moe

Kultur

Vilde gikk en god prolog, og hun gikk videre fra kvartfinalen. I semifinalen ble det for tøft å ta seg videre for utøveren som foran denne sesongen meldte seg inn i Henning skilag. Klubben som Kari Vikhagen Gjeitnes og flere andre romsdalinger har gått for. Roysdatter Lange forteller til Driva at det var praktiske årsaker som førte til klubbytte. Hun er nødt til å ha et opplegg på norgescup og andre større renn. Det kan forståelig nok ikke Vistdal IL tilby.