Lokker med trippel Heittgjort

Bok, mat og revy.

Boka er i salg: Øyvind Holte, Trygve Roaldset, Styrkår Brørs og Svein Sæter er kry av å kunne presentere Surnadals stolte revy- og teaterhistorie.  Foto: Geir Forbregd

Kultur

Styrkår Brørs er ferdig med revy og teaterhistorien til Surnadal bygdeungdomslag og Svarrabærje Teaterlag. Den som nå er utgitt i boksform strekker seg fra 1965 til 2020. 1000 vis av involverte har i løpet av disse årene solgt 60.000 billetter til rundt 50 forestillinger. Teater, revy og musikalstykkene har ikke bare vært oppført i Surnadal, men i glansdagene på 70-tallet også i hele Midt-Norge. Og da bygdeungdomslaget hadde regien blei stykker vist fram på landsleirene til stor begeistring. I tillegg har de beste revystykkene blitt bejublet på Høylandet, og der har forfatteren sjøl mottatt Petter Bergs ærespris i 2007. Alt dette og mer til er samlet i ei bok i ord og bilder utgitt av Heimbygdlaget i Surnadal med Svein Sæter som redaktør.