Med blikket fast rettet mot en spektakulær premiere den 19. juni 2024 i Hovshall Sunndal kulturhus, er billettene til musikkspillet "Lady Arbuthnott - Frua på Eleverhøy" nå offisielt tilgjengelige for publikum. Den ekstraordinære produksjonen har allerede sikret seg en plass i teaterhistorien etter å ha mottatt en enestående vurdering - terningkast 6 - både i lokale og nasjonale medier i 2023.

Dette musikalske mesterverket har fanget publikums hjerter og kritikernes rosende ord fra nord til sør. Lokale anmeldere roser produksjonen for sin overveldende musikk, strålende historiefortelling og imponerende scenografi, mens nasjonale medier har løftet det til nye høyder som en banebrytende teateropplevelse.

«Å motta terningkast 6 fra både lokale og nasjonale kritikere er virkelig en bekreftelse på det eksepsjonelle talentet og dedikasjonen til hele produksjonsteamet bak Lady Arbuthnott. Vi er begeistret over å dele denne opplevelsen med publikum», uttalte produsenten i en pressemelding.

Den høye kvaliteten på forestillingen har ført til en forventningsbølge blant teaterentusiaster, og billettsalget forventes å gå raskt. Å sikre seg billetter til denne forestillingen er ikke bare en garanti for å være en del av et magisk øyeblikk, men også en mulighet til å være en del av teaterhistorie.