Er du sosialdemokrat, engasjert og småbarnsforelder, da er vi svært interessert i deg.

Arbeiderpartiets visjon er en rettferdig verden uten fattigdom, i fred og i økologisk balanse. Der mennesker er frie og likestilte og har innflytelse på sine livsvilkår. Alle mennesker er unike, uerstattelige og like mye verdt. Hver og en av oss skal ha mulighet til å virkeliggjøre våre drømmer om et godt liv. Ikke noen få. Ikke flertallet, men alle.

Arbeiderpartiet mener sosialdemokratiet kan virkeliggjøre denne visjonen. Sosialdemokrati innebærer at viktige samfunnsoppgaver løses i fellesskap. Vi vil ha et samfunn med frihet og like muligheter for alle. Et samfunn som tar vare på de som ikke klarer seg helt på egen hånd, og sørger for at de kan leve et liv i verdighet. Solidaritet mellom mennesker er en forutsetning for å kunne skape et slikt samfunn.

Arbeiderpartiets verdier skal gjenspeile seg i vår politikk og konkrete handlinger.

Sunndal Arbeiderparti er godt i gang med å utarbeide nytt politisk program og ei sterk valgliste til neste års kommunevalg. Vi har mange dyktige og engasjerte kandidater som ønsker å stå på liste, og som håper å komme inn i kommunestyret.

Det er spesielt ei gruppe vi ønsker oss flere av på lista. Det er småbarnsforeldrene. Dere som benytter viktige kommunale tjenester som barnehage, grunnskole, kulturskole eller barnevern. Vi er rett og slett på utkikk etter småbarnsforeldre som kan tenke seg å bidra i videreutviklingen av vår flotte kommune.

Det er interessant og givende å være lokalpolitiker. Man lærer mye og får innsikt i viktige beslutningsprosesser. Man har en unik mulighet til å påvirke prioriteringer og beslutninger som betyr mye for mange. Det blir selvsagt gitt god opplæring sammen de andre listekandidatene for Sunndal Arbeiderparti.

Høres dette interessant og spennende ut? Ikke nøl med å ta kontakt med undertegnede for en uforpliktende samtale. Telefonen er på døgnet rundt. Håper vi hører fra deg.

For nominasjonskomiteen i Sunndal Arbeiderparti

Tove-Lise Torve, mobil: 941 65 175, leder Sunndal Arbeiderparti