Æres den som æres bør

"Laila har et stort og varmt hjerte som brenner for alle. Vi retter en STOR TAKK for engasjementet ditt"

Laila Rønningen. 

Meninger

Vi vil gjerne komme med en honnør til Laila Rønningen, vår leder i støtteforeninga for Sunndal Pensjonistsenter:

Hun ble leder i februar 2018, og det pågangsmotet hun har vist er uten sidestykke!

Vi ble smittet av iveren, og vi har jobbet jevnt og trutt for å få et Pensjonistsenter  som både yngre og eldre skal ha glede av og være stolt av! Laila skal ha æren for at senteret blir oppusset, hun har slitt dørstokkene på rådhuset, og fått satt senteret på dagsorden. Isolering av huset, branntrapper og nye, flotte bad og rom både oppe og nede, takket være bevilling fra kommunen på 1,8 millioner kroner! Laila har alltid skrytt av det som har blitt gjort av de som har lagt grunnlaget for det fine senteret!

Laila har vært veldig flink til å inkludere, og vi har delegert oppgavene mellom oss. Hun har hatt så mange flotte ideer, og det må sies at veldig mye er blitt gjennomført.

Frivilligheten er noe som Laila og vi brenner for, og den entusiasmen som yngre og eldre støttemedlemmer har bidratt med er uvurderlig! Frivillige har med velvilje bakt kaker, strikket og gitt gevinster til basarer og andre tilstelninger, samt bistått på kjøkkenet.

Laila har et stort og varmt hjerte som brenner for alle. Vi retter en STOR TAKK for engasjementet ditt!

Kjære Laila,  du går alltid ALL IN.


Guri Unhjem

Ingvild Innerdal

Solveig Flaa

Ann Mari Ødegård

Gunn Elgasaas