Ingas blogg:

Kanskje jeg skal feire påske som heks i år?

– Selv har jeg nylig oppdaget den svenske påskeheksa, eller påskkäringen, som hun heter på svensk, en helt fantastisk tradisjon jeg ikke fatter at jeg har gått glipp av i så mange år.

Påskestemning: For meg er dette påskestemning. Snø, sol fra blå himmel, appelsin, Kvikklunsj og te utendørs på hytta 

Meninger

I dag hadde jeg årets første dag der jeg kunne gå på jobb i småsko i stedet for tunge vintersko. Et sikkert vårtegn. Føttene mine føltes så lette at jeg nærmest svevde mens jeg gikk. Det er ikke alltid slik at været utenfor vinduet stemmer helt overens med kalenderen. Men nå er det offisielt vår, på lørdag var det nemlig vårjevndøgn. Da er natt og dag nøyaktig like lange, og vår side av kloden går fra mørket til lyset. Dette er det jo all grunn til å feire.