Jeg ser at Kjølmoen i AP går hard mot FrP og sier at hvert eneste år mens Frp satt i regjering med Høyre økte de fergetakstene.

Kjempebra at det blir mange gratis ferjestrekninger, men Kjølmoen har glemt at i 2021 sa flertallet i transportkomiteen nei til å støtte FrP sitt forslag som vil gjøre det gratis for landets bilister å bruke fergesambandene. FrP ble derfor stående alene om forslaget om å gjøre alle fergene gratis fra 2022.

Jeg forstår ikke hvorfor Arbeiderpartiet da ville straffe folk som bor i fylker der man er avhengig av ferge for å komme seg rundt, sa Hoksrud denne gangen, som understreker at fergene er en del av vegen.

Fremskrittspartiet fikk gjennomslag for billigere ferger. Takstene kuttes med 25 prosent fra 1. juli 2021.

Skal vi se generelt på hva arbeiderpartiet har fått til i regjering ser vi at de arbeider  mot folk flest på alle punkter. AP mener de fører en økonomisk politikk som reduserer de økonomiske, sosiale og geografiske forskjellene i samfunnet.

Med AP i regjering har det vært økning i strømpriser, matvarepriser, drivstoffpriser. Det siste er at det er flertall for kontrollsak mot regjeringen. Bakgrunnen er habilitetssakene knyttet til tre statsråder.

De som har greit seg økonomisk i dette landet tidligere må ty til hjelp fra frelsesarmeen for å få mat og klær. Frelsesarmeen skriver på sin hjemmeside at matkøene vokser, og mange foreldre sliter økonomisk nå.

Helt greit med gratis ferje, men tenkt også på de som sliter som verst.

Hilsen

Surnadal FrP

Nils Petter Tonning