Motocross-sesongen er i gang

Råg Rindal åpnet med 2. plass i første NM-runde.

Råg Rindal Surnadal motocrossklubb nummer to i første NM-runde i Molde. 

Nyheter

Råg Rindal kjører MX-junior på Yamaha 125. Det gjør han bra. I fjor ble han nummer 3. sammenlagt i NM. I år er målet å bli bedre enn i fjor. I så måte startet det bra med en 2. plass i første NM-runde i Molde. Til helga deltar han i Østlandscup i Nord-Odal. Målet er en topp tre plassering.

- Brukbart fornøyd med NM-løpet i Molde, sier Råg Rindal.

Råg kjører for Surnadal Motocrossklubb som hadde fire kjørere på startstreken i Molde. Foruten Rindal deltok Håkon Kvammen Sæter, Mathias Rognskog og Aleksander Rognskog.

Håkon og Mathias kjørte i klassen til Råg, mens Aleksander kjørte MX 85. Mathias fikk en 17. plass og Håkon en 19. plass sammenlagt. Aleksander fikk en 12. plass sammenlagt i sin klasse.

Den 23. og 24 juni er det klart for første runde i Midtnorsk Mesterskap. Runden kjøres på Tynset og Surnadal motocrossklubb ventes å stille flere kjørere til start der. Den 11. og 12. august er det klart for Midtnorsk på heimebane på Kvanne.

Klubben jobber nå for å forberede banen. Crossklubben søker også Surnadal kommune om penger til å få lagt strøm til det kommunale anlegget.

Å ha strøm vil gjøre drifta av anlegget enklere med tanke på kioskdrift, arrangementsavvikling, banevedlikehold og drift av elektoniske anlegg.