Barnas Verdensdager 2018:

Folkefest på og rundt Øratorget

Lørdagens utgave av Barnas Verdensdager står ikke noe tilbake for det opplegget som er servert sammen med Rikskonsertene. På få timer, fikk store og små en virkelig smak av verden.
Nyheter

Når Barnas Verdensdager i år ble arrangert, var det uten Rikskonsertenes opplegg, men det la på ingen måte noen demper på arrangementet, som viste at det finnes mange små fliker av verden også her mellom fjellene. Og aktivitetene var minst like gode som tidligere år. Enten en ville lage sitt eget godteri eller sambosa, prøve seg på spikking eller lage en drage, var forholdene lagt til rette for at alle skulle få prøve seg. Og de små deltakerne kastet seg uti oppgavene med liv og lyst. Eneste ulempe med aktivitetene, var at det til tider var mye kø og vanskelig å forstå når det var pauser eller oppstart av nye grupper.