Kurt Oddekalv i Hovshall

Norges Miljøvernforbund med Kurt Oddekjalv i spissen inviterer til åpent møte om deponiplanene på Raudsand i kulturhuset på Sunndalsøra, mandag 19. november.

Kurt Oddekalv. 

Nyheter

Det er miljøvernforbundet som står som arrangør av møtet der tingvollordfører og deponimotstander Milly Bente Nørsett skal være møteleder. På plakaten står det at det skal være foredrag ved Kurt Oddejalv  der temaet blir "Fra nasjonalt til internasjonalt avfallsdeponi på Raudsand.

Miljøvernforbundets "Miljødronningen" var for noen uker siden på fjorden utenfor Raudsand for blant annet å ta prøver fra havbunnen. På mandagens møte skal det vises bilder fra biologien i fjorden ved dykker Nils Aukan. I møtet blir det anledning til å stille spørsmål, får Driva opplyst.


Vil be nabokommunene om pengestøtte til å engasjere Oddekalv i deponikampen:

– Vi gjør hva som helst

– Vi er villige til nesten å gjøre hva som helst for å få stoppet etableringen av deponiet for farlig avfall på Raudsand, sier tingvollordfører Milly Bente Nørsett (Ap).