Fotball hele lørdagen

I dag arrangeres Sunndal Fotball sin årlige vennecup.

Damelaget: Her er de som stilte i fjor. Foran fra venstre Malin Sivertsen, Ane Julbø og Hilde Roaldset. Bak: Ida Sæter, Ane Berset Bøklep, Ine Otnes og Mari Berset Lien. Arkivbilde.  Foto: Inge Nordvik

Nyheter

Det er i Sunndal Sportshall det foregår – og 16 skarpskodde lag er påmeldt – de aller fleste lokale. I Pulje A finner vi Mysil, 99 Problems, Øksendalingene samt General Ekorn IL. I pulje B stiller Wrexham, Grunde, BMI Fighters og Lag 3. Pulje C: Åsskard, Rudi Kazan, AC Hodne og Stang Ut. Pulje D: Sunndal Old Boys, B-laget, Drimz sine venner og Damelaget.

Også i år kan Wrexham på papiret framstå som de største favorittene med Eivind Lervik, Tor Erik Torske, Torbjørn Evjenth, Torgeir Furu, Øyvind Hoås, Erik Ramsli og Marius Nordli på laget. Men i en cupturnering kan som kjent «alt» skje. I fjor ble Wrexham, som mange trolig husker, overraskende slått ut allerede i kvartfinalen av det lokale laget Hans C.

I fjor gikk som mange vil huske surnadalslaget Ballatassaray til topps – og det for andre gang. Også i år stiller et spennende lag fra andre sida av fjorden, nemlig Åsskard. På dette laget finner vi Dan Blekken, Trond Blekken, Henrik Blekken, Kjetil Rønning, Steinar Ranheim, Bjørnar Sæter, Andreas Sæter og Vebjørn Holten. Mye rutine her, altså.

Damelaget stiller også i år et spennende lag, med Mari Lien, Ane Berset, Ingrid Lien, Ida Sæter, Ingrid Holmeide, Malin Sivertsen, Ine Otnes, Ane Julbø og Ingrid Haugen på laget.

Driva kommer med mer fra årets vennecup her på vår nettutgave etter at den er ferdig avviklet.