Falck ønsker å rette opp i det de mener er en misforståelse

Har ikke sagt de kom fra Surnadal kommune.
Nyheter

Brannsjefen i Surnadal meldte mandag han hadde fått inn meldinger om noen som sa de var røykvarslerinnspektører sendt ut fra Surnadal kommune. Dette ønsket brannsjefen å tilbakevise. Senere var han på bakgrunn av ytterligere henvendelser i kontakt med Falck Alarm og fikk brakt på det rene det var Falck som var i området.

Det viser seg det var Falck som var ute og solgte brann og boligalarmsystemer. Falck sier det nok kan ha oppstått misforståelser når de informerte om at de var ute i Surnadal for å selge inn systemene og at det måtte en del kunder til for å få alarmene knyttet opp mot en sentral. Falck sier de uansett ikke har utgitt seg å være fra Surnadal kommune.

- Vi var ute i et helt vanlig ærend og beklager om noen har misforstått, sier Glen Ørjan Kjersheim Johannessen.