– To tanker i hodet på samme tid

Ungdommen ønsker seg en sentrumsnær badeplass allerede i sommer. Fjordparken og Håsøran utenfor småbåthavna er de to alternativene som utpeker seg som mulige å realisere, mener ordfører Ståle Refstie.

Skal se på mulighetene: Administrasjonen fikk i oppdrag å se på mulighetene for badeplass i Fjordparken. – Jeg hører Fjordparken blir brukt, og går det an å få til enkel tilrettelegging der, er jeg positiv til det, sa ordfører Ståle Refstie. Han vil også se på mulighetene utenfor småbbåthavna.  Foto: Ingrid Ellevset

Nyheter

Sunndalsungdommen har med sitt engasjement satt fart i planene om en sentrumsnær badeplass på Sunndalsøra. I formannskapet torsdag ble det understreket at en må ha to tanker i hodet på samme tid i saka: Ungdommen har først og fremst ønsket seg en plass der de kan bade og stupe – allerede i sommer. En badeplass for alle, som det vil kreve mer arbeid og koste mer å realisere, kan likevel komme på sikt.