Driva-tippinga i gang

Årets første tippekupong er tilgjengelig. Nå er det bare å hive seg med!

Sunndal: Blir det mange seire på Sunndal i Norsk Tipping Ligaen?  Foto: Ingrid Ellevset

Nyheter

Også i år kan du bli med på Driva-tipping.

Hver uke presenterer vi en ny tippekupong med tolv kamper – fortrinnsvis lokale – og du kan tippe utfallet av kampene: hjemme, uavgjort eller borte. For å delta i tippingen, må du registrere deg med brukernavn og passord på nettsiden vår. Ukas kupong må være levert innen fredag kl. 16.00.

På ukas kupong kan du blant annet tippe utfallet av Sunndal - Lørenskog, Surnadal - Eide og Omegn FK og Molde 3 - Kvass/Ulvungen.

Hovedpremien er et gavekort på 2.000 kroner fra Amfi-sentrene i Sunndal og Surnadal. Det går til den som sammenlagt får flest rette gjennom sesongen. Har flere lik poengsum, trekkes en vinner blant disse. Vinneren kåres etter sesongslutt – og blir presentert i avisa.

Men selv om du ikke er med gjennom hele sesongen, er det premier å vinne: Vi kårer en ukevinner hver eneste uke. Den tipperen som hadde flest rette, får tre skrapelodd tilsendt i posten. Dersom flere har like mange rette, trekkes en vinner blant disse. På Flax-loddene vi sender ukevinneren, er det mulig å vinne inntil én million kroner.

Hvem som leder tippekonkurransen vil du til enhver tid finne en oversikt over på driva.no. I tillegg blir ukevinnerne presentert i papirutgaven.

Lykke til!