Klart for ny leirsommer

Tradisjonen tro inviterer sokneråda i Halsa, Surnadal og Rindal også i år til ulike sommerleirer for barn og unge i aldersgruppa 7–15 år, der det blir både dagsleirer og overnattingsleirer.

Populære leirer: For 12. året på rad inviterer sokneråda i Halsa, Surnadal og Rindal barn og unge til ulike sommerleirer. Disse leirene er populære og det kan derfor lønne seg å være tidlig ute med påmelding, ifølge arrangørene. Her er det "førstemann til mølla" som gjelder.   Foto: Privat

Nyheter

Mini dagsleir blir det både i Surnadal, Rindal og Halsa. Dette er for alle som er født i 2009–2012 og som ikke ønsker overnatting. Disse leirene vil i hovedsak foregå ute, der det blir fokus på friluftsliv og leik og moro i naturen, med både bibeltime, grilling og ellers tur og utforskning av nærområdene.