Gjør kommunal saksbehandling enklere og raskere

Surnadal kommune er den første Orkidekommune som går over på en forenklet digital arbeidsplattform.

I innspurten: Sigrid Janne Moen, Surnadal kommune, Bjørn Henrik Benjaminsen, IKT Orkide, Kathrine Tømmervåg, IKT Orkide, Ragna Kvendset, Surnadal kommune og Morten Lerfall, Tieto Norway legger siste hand på verket.  Foto: Geir Forbregd

Nyheter

Surnadal kommune er pilot for Nordmørskommunene med systemskifte for generell saks- og byggesaksbehandling. Dette er to prosjekter ledet av IKT Orkide. Skifte fra ePhorte/Acos websak til Public 360 er det største systemskiftet de ti medlemskommune har gjennomført etter deres nye strategi om digital transformasjon ble vedtatt. Plattformbyttet blir først og fremst merkbart for saksbehandlere, politikere og andre kommuneansatte.