Hun har krysset målstreken, men er ikke i mål

Da hun fikk kreft valgte hun å være åpen om det fra første stund. Fordi hun er rådmann og dermed en offentlig person forsto hun at det ville snakkes om henne og den nye situasjonen. Å være åpen gjorde at hun kunne eie sin egen historie. Hun sier det er viktig å snakke om det som er vanskelig. Ukas fredagsgjest er Anita Ørsal Oterholm.

Hverdagsmenneske: – Jeg savner hverdagen min. Jeg er et hverdagsmenneske, ferier er jeg ikke så god på. Det tar tid å innse at avsluttet behandling ikke betyr at nå blir jeg den Anita jeg var tidligere, sier Anita Ørsal Oterholm.  

Nyheter

Hennes åpenhet gjør at vi kan være ganske direkte og rett på sak når vi møtes for å lage dette portrettet. Vi sitter ute foran huset hennes og ser utover en stille fjord. Dette er første gang vi treffes og det slår meg at denne dama ikke ser syk ut – bortsett fra håret. Det er kun noen få millimeter langt (kort passer egentlig bedre). Du bruker ikke parykk, spør vi: