Kritisk til ansettelsesprosessen:

Føler det var en «rigget forestilling»

– Jeg sitter igjen med en følelse av å ha deltatt i et klumsete skuespill. Det sier Erling With Aasgård, som var en av søkerne til stillinga som kantor i Åsskard, Todalen og Stangvik. Han retter skarp kritikk mot «kyrkjeleg administrasjonsutval» (kyad) og ansettelsesprosessen – som han kaller en «rigget forestilling».

Kritisk: Blant de fire søkerne til deltidsstillingen som kantor i Åsskard, Todalen og Stangvik var Erling With Aasgård. Han trakk sin søknad og mener at hele ansettelsesprosessen egentlig bare var et spill for galleriet. Foto: Skjermbilde fra Youtube, postet av Trondheim Kammermusikkfestival i 2017. 

Nyheter

I mai ble en 60 prosent stilling som kantor i Åsskard, Todalen og Stangvik lyst ut, med søknadsfrist 15. juni. Erling With Aasgård, som for øvrig er oppvokst i Åsskard og som har sine første musikalske erfaringer fra kirkene i Åsskard og Stangvik, var en av fire søkere.