HalsaLista tredje største parti i Heim kommune:

– Om vi blir bedt inn i varmen så er vi klare til å forhandle vi

I Heim kommune gjorde HalsaLista et brakvalg og er som tredje største parti inne med fire representanter i det nye kommunestyret, bak Senterpartiet og Arbeiderpartiet som er inne med ti hver. HalsaLista er klar for forhandlinger.

Fornøyd: HalsaLista gjorde et brakvalg og er tredje største parti i nye Heim kommune. – Helt uventet var det ikke, men vi er naturligvis veldig godt fornøyd med dette, sier listetopp Einar Vaagland, her sammen med Oddny Løwe (t.v.) og Irene Røe Vaagan under mandagens valgvake på Kyrksæterøra.   Foto: Privat

Nyheter

68 prosent av de 4 819 stemmeberettiga i Heim gikk til valgurnene. Sp fikk 33,2 prosent av stemmene og ble størst, mens Ap fikk 31,7 prosent av stemmene. Av de 31 plassene i det nye kommunestyret er Sp og Ap inne med ti representanter hver, slik det ser ut i skrivende stund tirsdag formiddag.