– En utbygging vil rasere viktige naturområder:

– Viktig å markere motstand nå – så snart konsesjonen blir gitt er det for seint!

En eventuell vindkraftutbygging vil rasere store og viktige natur – og friluftsområder blant annet i kommunene Surnadal, Rindal og Heim. – Dette handler om engasjement og et felles mål om å bevare naturen vår, så ta med hele familien og bli med på markeringen mot vindkraftplanene!

Kjemper mot planene: Iren Sæterbø, Magne Løfaldli og Silje Beate Holten er blant dem som engasjerer seg sterkt i kampen mot vindkraftutbygging og håper at mange i Surnadal og Rindal vil bli med på vardebrenning for å markere motstand mot dette. Vardebrenning blir det på Brattset i Bæverdalen og på Furuhaugfjellet i Rindal tirsdag 8. oktober fra klokka 19.00. 

Nyheter

Oppfordringen kommer fra Silje Beate Holten og Iren Sæterbø i Surnadal, samt Magne Løfaldli i Rindal, som engasjerer seg sterkt i denne saka og som nå går i bresjen for lokale markeringer i protest mot planene som blant annet berører Surnadal og Rindal.