«Stjerna fra Øst:»

Øksendal Songlag er klar med ny konsert med nydelige russiske folkemelodier

– Vi kan love nydelige russiske folkemelodier, sier dirigent Arne Magne Johannessen.

stjerna fra øst: Øksendal songlag er klar med ny forestilling av «Stjerna fra Øst» – Vi gleder oss, sier dirigent Arne Magne Johannessen. Foto: Mulvik 

Vi kan love nydelige russiske folkemelodier. Dette er veldig fin og lett musikk som alle setter pris på.– Vi kan love nydelige russiske folkemelodier. Dette er veldig fin og lett musikk som alle setter pris på.

Nyheter

Kommende torsdag kveld er det tid for et gjenhør og gjensyn med «Stjerna fra Øst» i Øksendal kirke. Det er Øksendal Songlag som kjører reprise på fjorårets suksessforestilling. Dirigent Arne Magne Johannessen sier de kjører det samme opplegget som trakk fullsatt kirke i fjor.