Og på låven sitter nissen...

Jul på Leikvin har blitt en tradisjon for mange i førjulstida. I det særegne miljøet i og rundt de gamle bygningene på museet i Sunndal lar den gode førjulsstemningen sjelden vente på seg.

Stemning: Årets Jul på Leikvin arrangeres søndag 15. desember. Her fra et tidligere år. På det meste har det vært rundt 1300 besøkende på arrangementet. Alle husene på museet er åpne, og det blir aktiviteter med alt fra juleverksted til nissebesøk. Julemat og -musikk hører også med, og i bodene finner en håndlagde julepresanger. Det er fortsatt ledig plass i salgsbodene. 

Nyheter

– Vi håper på godt besøk, i år som tidligere, sier Jarle Stavik, avdelingsleder ved museet. I fjor var det 650 besøkende på Leikvin denne dagen – i dårlig vær. På det meste har det vært dobbelt så mange innom. Både store og små trives på Leikvin. Her er det mulig å møte nissen på låven, få med seg kulturinnslag, delta på juleverksted, smake på god tradisjonell heimebakst eller kanskje en julemiddag – og å handle en julegave eller tre.