Avlyser «Julekveld for alle»

Tok avgjørelsen torsdag.

Må avlyse: Det blir ingen "Julekveld for alle" i år. 

Nyheter

Maritha Ingebrigtsen Ødegård opplyser at det ikke blir noen «Julekveld for alle» på Sunndalsøra i år.

De siste fem årene har hun og ektemannen Espen Ødegård, sammen med Turid Bolme og Bård Blåsberg, skapt en inkluderende og hjertevarm julefeiring på Sunndalsøra, og på den måten sørget for at ingen har måttet sitte alene på julekvelden. Tidligere denne måneden opplyste de i Driva at de av personlige årsaker må ta en pause i år, men håpet at nye krefter kunne komme inn for å sikre at arrangementet videreføres.

Slik ble det ikke. Noen få har tatt kontakt, men ikke mange nok til at det lar seg gjøre å gjennomføre arrangementet. Påmeldingen har også vært mindre enn tidligere år, trolig mye med bakgrunn i usikkerheten rundt arrangementet.

– Med tungt hjerte har styret nå kommet fram til at årets «Julekveld for alle» utgår, skriver Ødegård i en melding torsdag.

– Vi tok avgjørelsen nå, siden vi ikke har kapasitet til å hjelpe til så tett opp mot jul. Vi kommer sterkere tilbake neste år. Vi gleder oss til å se gamle og nye gjester. Dette har vi nå tenkt på i noen dager, og det gjør vondt langt inne i hjerterota, men akkurat nå så må vi tenke på oss selv og helsa.

De fire skriver at de takker for forståelsen de har møtt, og ønsker alle en fin jul,

Det var i 2014 Maritha, Espen, Turid og Bård første gang inviterte til Julekveld for alle. I fjor var det mer enn femti personer til bords i Odd Fellow-huset.