Frivillige fra hele fylket leter etter savnet kvinne

Savnet i Molde.

Politiet ber om hjelp fra publikum for å finne den savnede 79-åringen fra Molde. 

Nyheter

Politi og letemannskaper fortsatte søket etter en savnet kvinne i Molde til sent på kvelden nyttårsaften, skriver rbnett.no. På grunn av mørket ble søket trappet ned og avsluttet ut over kvelden tirsdag, men klokken ni første nyttårsdag ble leteaksjonen startet på ny med full styrke.

- I tillegg til politiet deltar frivillige og mannskap fra Røde Kors, Heimevernet, Sivilforsvaret, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder. Det er mellom 150 og 180 personer som deltar i søket nå i dag, opplyser operasjonsleder Tor Andre Gram Franck ved Møre og Romsdal politidistrikt til Rbnett onsdag morgen.

Letingen har så langt vært resultatløs.

Kvinnen er 79 år gammel og 165 cm høy. Hun var iført lang svart jakke, mørk bukse og høye støveletter. Hun ble meldt savnet fra hjemmet sitt sørøst for gamle Molde Stadion ved 23-tiden mandag kveld.

Politiet har gått ut med bilde av den savnede som store styrker har lett etter siden lille nyttårsften, skriver rbnett.no. Blant de frivillige er medlemmer fra Sunndal Røde Kors hjelpekorps. Helikopter støtter også søket.

– For oss er det helt fantastisk at så mange frivillige stiller opp, sier innsatsleder Kjersti Vestavik i politiet til rbnett.no.

Hun ber også folk sjekke eiendommene sine, og ber alle som kan ha opplysninger om å ringe dem inn på 02800.