fredagsgjest

Drømmer om å kunne gå på de skrå bredder

Tuva Telstad er oppvokst på kulturhuset i Surnadal. Nå setter hun opp egen musikal. Drømmen er å bli teaterprodusent.
Nyheter

Drømmer om teaterjobb: Å bli produsent for et institusjonsteater er noe Tuva Telstad mener ville vært fint.  Foto: Privat

23-åringen Tuva Telstad holder til i hovedstaden. Hun er utdannet kulturprosjektleder og jobber med barn og unge i Bærum. I tillegg jobber hun som studiovert for denne sesongen av TV Norge serien Brille. Denne sesongen er det Einar Tørnquist som er programleder og har sine gjester i studio. Tuvas jobb er å sørge for at Tørnquist og gjester har det bra og får god service under produksjonen. Jobben er prosjektbasert og for en sesong av gangen. Det er noen episoder av denne sesongen å spille inn før det blir klart om det er mulig å forlenge jobben en sesong til.