Ei helsesøster betyr noe for ungene våre

– Kan du hjelpe meg? Jeg har fått snø i skoene!

Tilstede: Helsesykepleierne i Surnadal er svært glade for at de endelig kan være tilstede på alle skolene i kommunen. Fra øverst til venstre: Marianne Hansen Røv, Heidi Elnes Fiske, Gunn Bredesen (avdelingsleder), Bodil Ness, Hildegunn Kvendset Andersen og Berit Moan Møkkelgjerd. 

Nyheter

En barneskoleelev spør en voksen om bistand. Det er friminutt og for ungen er det en selvfølge å henvende seg til den av de voksne som står nærmeset. Denne gangen er det ikke en av lærerne som har inspeksjon i friminuttet, men helsesøstera – som er ute i tillegg til lærerne – som får spørsmålet om nødhjelpa. Og helsesøster hjelper så gjerne til. For hun vil vise ungene at hun er der, og at hvis de søker hennes hjelp, ja så stiller hun opp.