Jordras stengte kommunal veg på Drøppingstranda

Ryddet vegen tirsdag ettermiddag

Oppdatert: Et jordras sperret tirsdag den kommunale Drøppingvegen i Sunndal. Ingen kom seg verken ut eller inn til bygda før vegen ble åpnet tirsdag ettermiddag.

OPPRYDDING: Sigbjørn Drøpping og Knut Johan Mo med kvar si motorsag. I gravemaskina fra Bredesen Graving og Transport: Svein Ove Holten. 

Nyheter

Det ble ingen skolegang på Magnus og Johannes Drøpping denne dagen, da et ras, to meter høyt og 15 meter bredt, sperra vegen i Drøppingstranda. Faren Sigbjørn traff Drivas utsendte på rasstedet ved middagstider. Han var blitt innleid av kommunen til å delta i oppryddingsarbeidet sammen med Knut Johan Mo fra Sunndal kommune. Oppsynsmann Emil Bråten hadde også deltatt i oppryddingsarbeidet tidligere på formiddagen, men han måtte haste videre til andre oppdrag. Bredesen Graving og Transport var innleid med gravemaskin for å gjøre grovarbeidet.