Brått en helt ny hverdag – også for de unge:

– Tror det blir veldig kjedelig etter hvert

Skolene er stengt, alt av aktiviteter og arrangement er avlyst, og det er regler og restriksjoner på å omgås både venner og andre. Det er brått en helt ny hverdag for alle. Venninnene Line Rindal og Sara Moen synes allerede det er kjedelige dager.

Rolige dager: Line Rindal og Sara Moen tror det blir veldig rolige og kjedelige dager framover, nå som skolen er stengt og alt av aktiviteter og arrangement er avlyst. Her på den nærmest tomme parkeringsplassen utenfor Alti-senteret i Surnadal lørdag. 

Nyheter

Torsdag fikk de beskjeden; alle skoler stenges – i to uker nå i første omgang. Både barnehager, barneskoler, ungdomsskoler, videregående skoler, universitet og høyskoler, og andre utdanningsinstitusjoner – alt er nå stengt for å begrense smitte av koronaviruset.