Takker alle som har bidratt til innkjøp av ny maskin:

– I prinsippet en maskin vi kan arrangere verdenscup med

Skigruppa i Søya IL er glade for endelig å ha fått på plass en splitter ny tråkkemaskin til godt og vel 2,4 millioner kroner. Til og med værgudene er begeistret og legger alt til rette for prøvekjøring.

Ny tråkkemaskin: Fredag kunne skigruppa i Søya Idrettslag endelig ta i bruk og teste den nye tråkkemaskinen. Skiløyper ble oppkjørt i nysnø – til tross for at det står 15. mai på kalenderen. F.v.: Peder Saltrø, Jostein Hausberg, Nils Magne Røen, Harald Røen og Einar Grønnes. 

Nyheter

Med en prislapp på godt og vel 2,4 millioner kroner har det tatt noen år for idrettslaget å skaffe nødvendig finansiering. Men nå er altså en splitter ny tråkkemaskin av typen Prinoth Husky X T5 endelig på plass hos Søya IL.