Eggen med helsing til den digitale Kleivakvelden

Ønska å bidra med ei helsing, seier Anders Larsen.
Nyheter

Nils Arne Eggen og Ola By Rise skulle være to av hovedattraksjonane under Vårsøghelga 2020. Eggen og By Rise skulle delta på avslutningskonserten i Stangvik kyrkje der dei skulle samtale om litteratur, samhandling, kultur og livet.

- Begge to ynskjer heldigvis å koma tilbake til neste år på Vårsøghelga 2021, noko vi er veldig glade for. Så det er berre å setje av helga 28.-30. mai 2021, seier Anders Larsen i Laget Vårsøg til Driva.

Han legg til at Eggen ønska å bidra med ei helsing på den digitale Kleivakvelden som blir sendt laurdag.

- Der fortel han mellom anna om sitt forhold til Hans Hyldbakk og hans diktning, seier Larsen.

Lenke til konserten blir lagt ut her på driva.no i morgon, laurdag!


Storslått Kleivakveld i uvante omgivelser

Kleivakvelden i Storstuå i Surnadal kulturhus, 18. mai, var vakker i innhold og regi. Her ble det feiret at Vårsøghelga er 25 år, og at diktet Vårsøg er 75 år. Og Kleivaprisen 2020 gikk til nettopp Laget Vårsøg.Fredagsgjest:

Jubileumsåret vart ikkje heilt som planlagt

Fredagsgjesten denne veka er Anders Larsen, fiolinist i TrondheimSolistene og dagleg leiar i Vårsøghelga. Det som skulle bli ei jubileumsutgåve av Vårsøghelga vart avlyst. No ser han heller fram mot neste års festivalhelg og gler seg stort over å få vere med på å vidareføre og utvikle Vårsøghelga.Kleivaprisen til Laget Vårsøg:

– Dette er stor stas

– Overraskande men gledeleg. Kjempestas, seier dagleg leiar Anders Larsen i Laget Vårsøg etter at laget fekk tildelt årets Kleivapris.