Nå kan du se årets Kleivakveld

Nyheter

En storslått og vakker Kleivakveld

Driva omtalte årets Kleivakveld som storslått og vakker, i innhold og regi. Men i uvante omgivelser.

Arrangementet skulle ha gått av stabelen 23. mai. Først satte Covid-19 stopp for arrangementet. Så skulle kvelden likevel gjennomføres på Kleiva 18. mai med alle restriksjoner på grunn av pandemien. Men vintervær i mai gjorde det umulig, og forestillingen ble flyttet inn i Kulturhuset.

Her ble alt filmet, og i kveld, lørdag 23. mai, den opprinnelige datoen for kvelden, er det endelig mulig for alle å se den digitale versjonen av Kleivakvelden 2020 på nett.

I videoen over kan du se hele arrangementet!

Det er også mulig å se videoen på Youtube.


Storslått Kleivakveld i uvante omgivelser

Kleivakvelden i Storstuå i Surnadal kulturhus, 18. mai, var vakker i innhold og regi. Her ble det feiret at Vårsøghelga er 25 år, og at diktet Vårsøg er 75 år. Og Kleivaprisen 2020 gikk til nettopp Laget Vårsøg.