Utekonsert med Stage Dolls - men kun 200 billetter

Det vil nok bli rift om billettene når trønderbandet kommer tilbake til Surnadal - to år etter at de sist holdt utekonsert her.

Kommer igjen: I 2018 spilte Stage Dolls under Norsk Laksefestival. I august i år tar trønderne igjen turen til Surnadal for å løfte stemningen på Skei.   Foto: Lisa Botterli Flostrand

Nyheter

Som kjent ble det verken laksedager eller laksefestival med tilhørende utekonserter i Surnadal i år. Men i august ligger det likevel an til utekonsert. 14. august kommer nemlig Stage Dolls til Surnadal.

Det er Thon Hotel Surnadal som opplyser dette. På hotellets Facebook-side står følgende å lese:

"Denne våren og sommeren har vi gått glipp av mye, men endelig begynner ting å løsne litt.. Vi har gleden av å informere om at Stage Dolls kommer til Surnadal for å spille konsert 14. august 2020. Vi setter opp storteltet på parkeringsplassen utenfor Musters, og gleder oss til utekonsert!"

Imidlertid vil ikke alle få muligheten til å kjøpe billett, som følge av nasjonale føringer i forhold til smittevern.

- Grunnet de nasjonale retningslinjene har vi ikke mulighet til å selge flere enn 200 billetter, så her er det førstemann til mølla, fastslår hotellet, som videre opplyser at billettene kommer for salg fra mandag 29. juni klokka 12.