Lykkelig jeger på fylkesmesterskap i Nordisk jaktskyting

Løpende elg, rolig rådyr og leirduer fra alle kanter. Nordisk Jaktfeltskyting.

Ingar Solberg fra Sunndal venter blidspent på sin tur til å skyte leirduesti. Hunden Willy må vente i bilen. 

Nyheter

Søndag arrangerte Surnadal jeger og fiskerforening fylkesmesterskap i jaktskyting på Angråmyra skytterbane. Tusenvis av patroner, nesten like mange leirduer, en enslig løpende elg og to stillestående rådyr. Både elg og rådyr av sorten papp. Litt mer enn tjue skyttere fra ulike deler av fylket deltok. De som venter på tur, står og ser på dem som skyter. Det skravles og flires, hørselvern ingen hindring. Det drønner fra flere kanter når vi kommer, hagleskudd avfyres og rifleskudd søker sitt bytte. Noen karer står med avslappet holdning og joviale smil ved vaffelbrakka.