Talgø kjøper det gamle Trollheimbygget i Surnadal

Partene enig om avtale.
Nyheter

Trollheim har solgt bygget som grenser til Talgøs eiendommer på Syltøran i Surnadal. Trollheim har lenge ønsket å selge bygget for å samle sin aktivitet i Industrivegen. Det har så langt stått på pris. Trollheim vedtok allerede i 2014 å flytte fra Syltøran til Røtet, og prøvde da å selge bygget på Syltøran, men prislappen på 22 millioner var det ingen den gang som ønsket å lukte nærmere på.


Trollheim ønsker å selge bygget på Syltøran

Tilbyr 12.000 kvardatmeter tomt og 5.000 kvardratmeter bruksareal til en ukjent sum.


Det er ikke kjent hva salgsprisen er, men kommunedirektør Knut Haugen opplyser han fikk melding om salget på generalforsamlinga i Trollheim mandag og viser til en utsendt pressemelding.

I pressemeldinga skriver Trollheim AS og Talgø MøreTre AS at selskapene har blitt enige om at Talgø MøreTre kjøper eiendommen(-e) som Trollheim eier ved Trelastvegen i Surnadal kommune.

Avtalen muliggjør en videre positiv utvikling for begge selskapene.

Trollheim får med dette en ønsket samlokalisering av sine aktiviteter i Surnadal på eiendommen i «Røtet» (ved Industrikaia), noe som gir gode muligheter for å utvikle bedriften videre. Talgø har med kjøp av eiendommen(-e) i Trelastvegen fått en naturlig lokalisering, heter det i pressemeldingen.