Arnfinn bak rattet en mannsalder

Da Arnfinn Johan Sæthervik ett kvarter før sin 75-årsdag stengte bussdøren for aller siste gang, kunne han se tilbake på et langt, hektisk og meget trivelig arbeidsliv. 59 år bak rattet, og 31 år av disse som bussjåfør.
Nyheter

STENGT: Her har Arnfinn stengt bussdøren for siste gang. Etter sin tur til Trondheim dagen før sin 75 årsdag.  Foto: Mona Rita Rønning

Det hele startet da han kjøpte seg en kalv for sine konfirmasjonspenger. Denne ble foret godt opp og skulle vise seg å gi avkastning. Han solgte kalven etter en tid, for da å kjøpe seg motorsykkel som 16-åring. Denne måtte han bruke for å komme seg frem og tilbake fra sine aller første jobber han hadde. Vi snakker med en mann som har jobbet seg opp fra lite og nesten ingenting, og frem til en suksess i arbeidslivet.