Alle piler peker oppover for Talgø MøreTre AS:

Salget av Møre-Royal har skutt i været - nå planlegges tunge investeringer for framtida

Det planlegges tunge investeringer og utvidelser ved MøreTre AS de neste åra. Salget av Møre Royal har skutt i været, og bare i mai i år ble det omsatt Møre Royal for 85 millioner kroner. – Det er mer enn det den totale omsetningen var da jeg startet her i 2008 det. Helt eventyrlig, fastslår daglig leder Hallvard Brusethaug.

Øker kapasiteten: Salget av Møre Royal har tatt av, og bedriften har for tida store ordrereserver. – Produksjonskapasiteten skal økes, og i oktober starter utbyggingen av «Royal 3», forteller daglig leder ved Talgø MøreTre AS, Hallvard Brusethaug.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

– Vi opplever en helt eventyrlig vekst. Det sa daglig leder ved Talgø MøreTre, Hallvard Brusethaug, til Driva i fjor da omsetningen i 2018 økte med 72 millioner kroner fra året før. Det samme sier Brusethaug i dag; salget av Møre Royal har tatt av og han kan bekrefte at veksten fortsatt er eventyrlig.