Revyartister fikk latteren til å runge

Eldre underholdt eldre i kulturhuset i Surnadal.

Kjente fjes både på revyscena og som revyskribentar - Holger Skei og Styrkår Brørs.   Foto: Foto: Jon Olav Ørsal

Nyheter

Etter ein lang pause på grunn av koronavirusets «herjing» var Senioruniversitetet attende med samling i kulturhuset for både medlemar og andre sist torsdag. På programmet stod songmøte, med gamle revyviser som tema.

Det er nok eit veldig aktuelt tema ettersom det no blir arbeidd med å samle gamle revyviser mellom to permar. Gamle revyveteranar legg ned ein stor jobb for å få dette på plass, og det vart signalisert at dei skal være i mål i neste år – kanskje til Vårsøghelga eller kanskje til neste haust, fortalte Eivind Holte som orienterte om stoda for dette arbeidet.

Les meir på todalen.no