Mange oppgraderer boligen - men glemmer gjerne at det er penger å spare i ettertid

Veldig mange har brukt koronaperioden det siste året til å pusse opp boligen sin. Mange glemmer imidlertid at oppussingen også kan gjøre at de kan spare penger.

Oppgradering: 37 prosent av nordmenn har gjort en eller flere oppgraderinger i boligen sin i løpet av det siste året. 19 prosent har oppgradert stue, soverom, gang.   Foto: iStock/Marija Jovovic

Nyheter

Norstat har på vegne av Codan Forsikring spurt 1020 nordmenn i et landsrepresentativt utvalg om de har oppgradert boligen det siste året, og hva de i så fall har oppgradert. Undersøkelsen viser blant annet at 19 prosent har oppgradert gang, stue eller soverom, tolv prosent har oppgradert elektrisk anlegg, og ti prosent har oppgradert bad eller vaskerom.

– Mange tenker nok ikke over at en oppgradering av boligen i noen tilfeller kan gi dem billigere forsikring. Det er alltid lurt å melde inn større oppgraderinger til forsikringsselskapet, påpeker kommunikasjonssjef Georg Richvoldsen i Codan Forsikring i en pressemelding.