Samarbeider med et ønske om å hjelpe bedrifter til å lykkes

Midtnorsk Bedriftshelsetjeneste SA og Surnadal Næringsforening samarbeider for at næringslivet i større grad skal lykkes – som et ledd i å gjøre Surnadal til en mer attraktiv kommune å bo i. Nå inviterer de til lederkurs.

Samarbeid: Midtnorsk Bedriftshelsetjeneste og Surnadal Næringsforening samarbeider for å gjøre arbeidsplasser og Surnadal mer attraktiv. Her ved hms-rådgiver Ann Elin Stenberg og daglig leder Monica Berg fra bedriftshelsetjenesten, og leder Sara Akerfeldt i næringsforeningen.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

I disse pandemitider sliter mange i næringslivet med ekstra utfordringer og bekymringer. Surnadal Næringsforening og Midtnorsk Bedriftshelsetjeneste ønsker at næringslivet i Surnadal skal lykkes og inngår nå samarbeid.