Flere hotell stenger dørene, men ikke i Surnadal:

Har bra belegg og holder åpent – nå håper de på litt uteliv i jula

Over hele landet velger hotell og overnattingssteder å stenge dørene for vinteren. Ved Thon Hotel Surnadal har de imidlertid ingen planer om å stenge, med unntak av jula. Sjøl om det ikke blir åpent for overnatting håper de likevel å få til litt uteliv i romjula.

Krysser fingrene: Restaurant og barsjef ved Thon Hotel Surnadal, Ingrid Megård, håper koronasituasjon og smittevernkrav framover blir slik at det lar seg gjøre å invitere til litt uteliv ved hotellet i romjula.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

I en fersk medlemsundersøkelse fra NHO Reiseliv svarer 23 prosent av hotell og overnattingssteder at de holder stengt eller kommer til å stenge. Med dårlig belegg må kostnadene holdes nede. Hotellet i Surnadal er imidlertid ikke blant dem som ser seg nødt til å stenge for vinteren. Vi tar en prat med resepsjonist Jorid Flostrand, da daglig leder Anita Runde ikke er tilgjengelig akkurat denne dagen.