Victoria og Sara fant jaktlykken på Nordmøre

– Det er stor stas på alle måter å får være med på jakt på Åsskard, da koser vi oss skikkelig! Det sier venninnene Victoria Aas og Sara Aarskog, som har lagt to opplevelsesrike jaktturer til Nordmøre i minnebanken. I fjor høst ble det knall og fall da begge to fikk hjort på post, og i år kom elgen...

Stortrives: Sara Aarskog og Victoria Aas storkoser seg når de får bli med til Nordmøre og Åsskard for å jakte på hjort og elg, og de har med seg både jaktlykken og finværet når de kommer. Her ved den ulykksalige elgoksen som kom innom Victorias post 4. oktober i år.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

– De kom ned bakken der og rett forbi meg, forteller en smilende og oppglødd Victoria, før hun peker bort på den vesle myra der den døde elgoksen ligger. Felt med et velrettet skudd og død før den ante hva som hadde skjedd. Øynene hennes gnistrer når hun forteller om elgkua og elgoksen som tok turen innom posten hennes.