Sunndal kulturskole

Får undervise som vikarer og stillingene blir lyst ut

Fagforeningen til Øystein Sandbukt, Peter Wergeni og Jo Inge Nes og Sunndal kommune har kommet til enighet. De tre 50 prosent-stillingene på kulturskolen vil snart bli utlyst.

Jo Inge Nes (fra venstre), Øystein Sandbukt og Peter Wergeni får jobbe som vikarer på Sunndal kulturskole mens de tre 50 prosent-stillinegen lyses ut. Men fagforbundet deres, Creo, mener fortsatt at de har rett til stillingene.   Foto: Bjoern M. Oeveraas. Arkivbilde.

Nyheter

Tidligere denne uken ble det kjent at Sunndal kommune har vært i samtale med fagforeningen til de tidligere Møremusikerne, Creo, etter at Creo framla krav i fjor høst, om at musikerne har rett på de tre 50 prosent-stillingene som kommunen vedtok å opprette på Sunndal kulturskole. På grunn av kravet måtte utlysningen av stillingene stanses. Musikerne, Peter Wergeni, Øystein Sandbukt og Jo Inge Nes fikk i tillegg beskjed fra sin leder i kommunen, om å ikke møte på jobb mandag 4. januar etter jul.