Lastebileier mangler 500 meter for å få kjøre modulvogntoget heim til bedriften

Håper på hastevedtak for Fv 62.

- Viktig at politikkere i Sunndal, Møre og Romsdal fylke og samferdselsutvalg gjør sin jobb og får med FV62 i samme hastevedtak som for Fv 65, sier Torstein Ottem.  Foto: Sigmund Tjelle

Nyheter

T. Ottem Transport i Sunndal merker seg det gode arbeidet næringslivet i Surnadal gjør i samarbeid med kommunens politikere for å få hasteåpnet Fv 65 og Fv 6156 for at Pipelife og Surnadal Transport skal får kjøre modulvogntog på strekningen Øye til Kvammen på grensa til Trøndelag. Hastevedtaket kom i stand fordi Trøndelag har åpnet for modulvogntog på sin del av Fv 65. T. Ottem er i samme situasjon å Sunndalsøra. Rv 70 er åpnet for modulvogntog, men ikke Fv 62 som går fra Sunndalsøra til Molde.