– Solid resultat og god egenkapitalavkastning i 2020

I 2020 oppnådde Sunndal Sparebank et resultat før skatt på 44,5 millioner mot 49,3 millioner kroner året før. Dette gir en egenkapitalavkastning på 7,2 prosent (9,2) for året. Inntjeningen per egenkapitalbevis ble 8 kroner og det utbetales et kontantutbytte på 6 kroner per bevis.

Meget fornøyd: – Vi vokser mer enn tre ganger den generelle markedsveksten i 2020. Det må vi si oss meget god fornøyd med, sier banksjef Jonny Engdahl.  Foto: Tina Fløystad

Nyheter

– Til tross for en spesiell tid for alle, er vi svært godt fornøyd med resultatutviklingen i 2020. Driften har vært god, og vi har taklet den nye hverdagen på en fremragende måte takket være god omstillingsevne og en solid innsats fra alle medarbeidere, sier administrerende banksjef i Sunndal Sparebank, Jonny Engdahl i en pressemelding fredag.