Tilskuddet til aksjonsgruppa mot høye ferjepriser utløste kritikk mot fylkesordfører Torve

– Jeg burde ikke gjort det sånn

– Jeg burde ikke gjort det sånn. Jeg håper fylkesutvalget kan godta beklagelsen, sa fylkesordfører Tove-Lise Torve om måten saka om tilskudd til ferjeaksjonen var kjørt fram på.

Tok sjølkritikk: Fylkesordfører Tove-Lise Torve fikk kritikk for å ha latt fylkeskommunedirektør Guttelvik forslå 200.000 kroner til støtte for ferjeaksjonen, uten at fylkesutvalget hadde bestilt ei sånn sak. Det tok Torve sjølkritikk på.   Foto: RICHARD NERGAARD, Romsdals Budstikke

Nyheter

(Rbnett): MOLDE: Ved starten av møtet i fylkesutvalget mandag fikk fylkesordfører Tove-Lise Torve (Ap) kritikk fra gruppelederen i Fremskrittspartiet, Frank Sve, for å ha kjørt sololøp i saka om å foreslå tilskudd på 200.000 kroner til aksjonsgruppa for høye ferjepriser.