Kristoffer nærmer seg de beste

Kristoffer Berset er en av de mest spennende unge seniorløperne i langrenn i Norge. Surnadalingen har hatt en fin utviklingskurve etter at han ble senior. Berset er for tiden en av de bese andreårsseniorene i Norge. 

I FIN UTVIKLING: Kristoffer Berset er en av 1999-modellene i Norge som går fortest på ski. Surnadalingen har hatt en kjempesesong i vinter.   Foto: Svein Halvor Moe

Nyheter

Det er sterkt med tanke på at Norge er verdensledende. Kristoffer hadde mest sannsynlig konkurrert jevnlig i verdenscupen dersom han hadde et annet enn norsk eller russisk statsborgerskap. Det er nemlig ikke mange svenske, finske, sveitsiske eller italienske løpere for den slags skyld, som holder samme nivå som Kristoffer som har gjort et byks på resultatlistene denne vinteren.