Funn av død person i Molde

Politiet bekrefter tirsdag 8. juni at det er gjort funn av en død person i Molde.
Nyheter

Det gjenstår å identifisere personen, men omstendigheter rundt funnet gjør at det er grunn til å anta at dette er savnede Alf Palmer Svinnset (79), sier politiadvokat Vibeke Olsen Fagervold i Møre og Romsdal politidistrikt i en pressemelding.


Politiet har startet etterforskning etter forsvinningssak

Utelukker ikke at kriminell handling kan ligge bak forsvinningssak i Molde.


Svinnset ble meldt savnet til politiet fredag 4. juni etter at han sist ble sett tirsdag 1. juni. Det ble iverksatt etterforskning og søk etter savnede. Tirsdag 8. juni ble en person funnet død.

Pårørende er varslet.

– Videre blir saken etterforsket etter vanlige rutiner ved funn av død person, og det vil bli gjennomført en rettsmedisinsk obduksjon for å finne dødsårsak. Slik saken fremstår nå er det ikke grunn til å tro at dødsfallet skyldes en straffbar handling.