Rekrutteringsproblem gjør at det spøker for framtida til korpsmusikken i Surnadal:

– Det å være med i korps gir en livslang glede

Onsdag holdt Surnadal Skolekorps en feiende flott konsert for småskoletrinnet i Storstuå. Men skolekorpset sliter med rekrutteringa, så dersom de ikke får med seg flere så ser det mørkt ut framover. Dette vil videre gi negative ringvirkninger for andre korps.

Vil ha med flere: Surnadal Skolekorps, her sammen med korpsleder Kristin Holten og dirigent Torgeir Andresen, har i dag åtte medlemmer, samt tre i drillkorpset og to aspiranter. – Vi har plass til mange flere, så kom og bli med oss!  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Det var et begeistret publikum fra 1.–4. klasse som fikk overvære korpskonserten til Surnadal Skolekorps i kulturhuset onsdag formiddag, en konsert som også er viktig for rekrutteringa. Håpet er at dette frister flere til å bli med i korpset.